Dette er gaven til familien som har alt

2 desember 2020

Hva er egentlig den perfekte julegaven til de som har alt? Gå sammen og gi bort en bålpanne og et utvalg flott bålpanneutstyr - på den måten kan man skape egne opplevelser og minner i år etter år.
 

Den perfekte gaven skal være både personlige og gjennomtenkte - men hva gir man egentlig til den som har alt? Ragnhild og søsknene har svaret.

Gaven til familien som har alt
Å måtte pønske ut en gave til noen du opplever har alt og ønsker seg ingenting, er ofte ekstra vanskelig. For mange er svaret å gi en opplevelse. Med en bålpanne gir du bort muligheten til å få en rekke opplevelser og skape utallige gode minner.

Populær spleisegave
Bålpanne under treet er den perfekte gaven for spleiselaget:

- Til jul skal jeg og mine to søstre og bror gi en bålpanne til mamma og pappa. Da går vi sammen og spleiser litt ut ifra hvor mye hver kan bidra med, jeg som er gift og i jobb kan gi bålpannen fra "min familie", mens lillesøster som er student på heltid kan kjøpe kaffekjelen. På den måten får mamma og pappa en bålpanne, nyttig utstyr som gjør at de vil få masse glede av den, og vi barna slipper å prøve å tenke på den "perfekte julegaven" til noen som ikke ønsker seg noe for syvende år på rad, ler Ragnhild.

Ragnhild og søsknene har valgt å gå til anskaffelse av Jette, støpejernskjelen, stekepanne Pannekaka, kaffekjele, Kaffelars og popkorngryta Sprettkønndigel slik at de aller minste vil kose seg ekstra mye hos besteforeldrene.

Urnorsk_JetteogBergtorakopp.jpg


Ostesmørbrødjernet Niste, Munkejernet Gropa og vaffeljernet Bakels er enda mer tilbehør som foreldrene til Ragnhild kan ønske seg til en annen anledning.

Finn den bålpannen som passer best!
Bålpanne Jette er en stor, solid bålpanne med plass til et kjempebål. Med Jette under treet gir du en gave som vil brukes i mange år og hvor flere hyggelige minner vil skapes. Jette er spesielt egnet som julegave til en stor familie eller noen som er glad i å invitere gjester, her er det plass til mange rundt bålet!

Bålpanne Ask er to separate deler som kan brukes hver for seg: selve bålpannen står på tre stødige bein, hevet noen centimeter fra bakken. Stativet som grillristen henger ned fra, gjør Ask til en klassisk og tradisjonell bålpanne. Muligheten til å bruke bålpannen separat, enten med eller uten gnistfanger, gjør Ask ekstra fleksibel.

Embla er en lekker bålpanne som henger over bakken i et solid stativ. Embla er produsert for å tåle tøffe norske forhold, og er like fin å bruke sommer som vinter. Embla passer ekstra godt for deg som ønsker et trygt bål på et ujevnt underlag da selve bålpannen er festet i stativet, eller ønsker å heve bålet enda litt høyere fra bakken for å holde kjæledyr på en trygg avstand.

Fortsettelse år etter år
Ved å gi en bålpanne til jul, kan du fortsette år etter år å gi egnet tilbehør til bålpannen, og gjøre dette til en tradisjon. Da har du gaveidéen klar for flere år fremover!

Slik setter du prikken over i-en
For å virkelig gjøre det til en personlig og gjennomtenkt gave kan det være en god idé å bruke litt tid på å skrive ned noen oppskrifter som er egnet for bålpanne.

Det kan være en bål-vri på mottakerens yndlingsrett, en oppskrift du har arvet, en oppskrift du finner her eller en annen oppskrift du har funnet. Det viktige er å vise omtanken som ligger bak gaven!