Eventyrlig Oppussing i samarbeid med Sunwind

11 november 2017

Sammen med Sunwind forvandler gutta i Eventyrlig Oppussing gamle og slitte hytter til moderne og funksjonelle ferieparadis - hver torsdag klokken 21.30 på TV3.

Superteamet til interiørdesigner Halvor Bakke består av Ole Rosén-Lystrup, Gustav Brustad-Nilsen og årets nykommer Jørgen Gundersen. Denne høsten skal gutta pusse opp en rekke hytter over Norges land i ti episoder som kommer ut en gang i uken frem mot jul.
 
Eventyrlig Oppussing får hjelp av Sunwind
Den dyktige kvartetten i Eventyrlig Oppussing skal pusse opp nordmenns feriehjem - den elskede hytta, og Sunwind bidrar med sin ekspertise og flere skreddersydde løsninger i flere av de kommende episodene. Norske hytter går ofte i arv, og med interiørtrender som kommer og går blir ofte hyttas utseende raskt utdatert.
 
Den "klassiske" hytte-stilen består ofte av furugulv, furuvegg og furutak, gjerne med noen furumøbler, røde sofaer og skotskrutete lamper.
 
Når den yngre generasjonen arver eller kjøper slike hytter, blir oppussing ofte sett på som en ren nødvendighet. Oppussing blir fort kostbart, og smaken er som baken. Ti lykkelige hytteeiere får derfor profesjonell hjelp av fagfolkene i Eventyrlig Oppussing til å pusse opp hytta og få et moderne ferieparadis.

Tips: Visste du at Eventyrlig Oppussing er et av TV3s mest sette programmer?
 

#StoltSponsor
I sesong 2 som gikk på TV3 i fjor ble enkelte Sunwind-produkter benyttet i oppussingsprosjektene. Som nordens største aktør innen hytte- og fritidsmarkedet har Sunwind i år tatt steget videre og blitt en stolt sponsor av seersuksessen Eventyrlig Oppussing. Med den folkekjære interiørdesigneren Halvor Bakke i spissen skal et kneppe heldige hytteeiere få eksperthjelp til å oppgradere hytta med blant annet flere Sunwind-produkter.

Ingen hytteeier har det samme behovet, og Sunwind har over 20 års erfaring med å tilpasse løsninger innen energi, varme, vann, toalett, kjøkken og gass slik at din hytte er spesielt tilpasset dine behov. Sammen med Halvor Bakke og resten av gjengen i Eventyrlig Oppussing lever vi ut et av Sunwinds mantraer: økt komfort på hytta!
 
Følg med på TV3 hver torsdag klokken 21.30 for å se hva slags magi Halvor og Sunwind klarer å skape!
 
Har du gått glipp av en episode med Eventyrlig Oppussing? Frykt ikke! Du kan streame alle tilgjengelige episoder helt gratis.

Funksjonelt nordisk design
I Eventyrlig Oppussing går hytta fra nedslitt og utdatert til moderne og lekker. En liten oppgradering på hytta gjør at du kan beholde det koselige og hyggelige, men øke komforten betraktelig. På den måten kan du tilbringe enda mer kvalitetstid på hytta med venner og familie.
 
Det finnes en rekke produkter med et moderne design spesiallaget for hytta. Lamper for hytter med 12 volt trenger ikke lenger å være synonymt med smijern og skotskrutete stoff.
 
Design-serien fra Sunwind er en serie med lamper spesiallaget for deg med 12 volt på hytta, men likevel ønsker en minimalistisk og typisk nordisk look.
 
For å spare strøm anbefaler vi 12 volt filament LED-pærer til den interiørinteresserte - du både sparer strøm ved bruk av LED men får den koselige, varme hyggen ved bruk av filamentpærer!

Eventyrlig_oppussing_samarbeid_Sunwind (2).jpg