Finn roen i førjulstiden rundt bålpanne Embla

2 desember 2018

Førjulstiden er for mange en koselig, men stressende oppladning til høytid og ferie. Rundt bålpanne Embla finner du roen, får vært ute i friluft og kost deg med familie og venner.
 

Desember måned er mørk, kald, og en av de koseligste månedene her i Norge. Med forberedelser til jul går det for mange slag i slag, og det som skal være en hyggelig og avslappende stund kan oppleves hektisk og stressende.
 
Kom deg ut i naturen
I naturen finner vi nordmenn ofte ro, og den deilige vinterluften er balsam for sjelen. I en stressende desember er det om å gjøre å finne vinduet til å komme seg ut i den flotte naturen vår.
 
I desember havner mange i tidsklemma, og å ta seg tid til å legge ut på en lengre tur er det kanskje ikke alle som har. Lavterskelturen som de fleste vil finne tid til å unne seg er selvfølgelig vandringen ut terrassedøren og bort til bålpannen som står i hagen.
 
Her kan du nyte både dagen og kvelden rundt de varmende flammene i det behagelige lyset i en ellers kald og mørk måned. Lyden av knitrende ved og lukten av bål setter stemningen for en avslappende og koselig høytid for alle og enhver.

Samle familien rundt Embla
En bålpanne er ikke bare et bål som er hevet over bakken. En bålpanne er både et naturlig samlingspunkt for familie og venner, og et utekjøkken hvor kun fantasien setter grenser for hva av mat som kan tilberedes.
 
Bålpanne Embla er en tradisjonell, solid bålpanne fra Urnorsk på grillen-serien. Her vil det være god plass til å samle familie og venner til hygge rundt bålet, og på grillristen kan du tilberede din favorittrett fra grillen.
 
Mens barna popper popcorn og lager pinnebrød, kan risengrynsgrøten tilberedes i en solid støpejerngryte og kaffen kokes i denne kaffekjelen.
 

Finn roen i romjulen
Når hagen er dekket i nysnø og julefreden har senket seg i hjemmet er det perfekt å kunne tilbringe både dagen og kvelden ute i minusgradene. Embla bidrar med både lys og varme, og blir raskt et populært samlingssted for både store og små. Rundt det varme bålet kan både fingre og tær tines etter snømannbygging eller skitur.