Sunwind Hyttesenter Elverum leverer alt til en komfortabel fritid

1 september 2017

Hyttefolk fra hele Østlandet tar turen innom humørsprederne Terje og resten av gjengen hos Sunwind Hyttesenter Elverum. Her får de alt til hytta, skog og hage - og sykkel og motor!

Gutta står på døgnet rundt for å glede hyttekundene både med best mulig kundeservice, teknisk kunnskap og tilbud om service og montering om det skulle ønskes - og lykkes så til de grader! Hos Sunwind Hyttesenter Elverum er du garantert en trivelig handel.
Hytteutstyr… sykkel og motor, og enda mer til!

Hyttebransjen er ofte væravhengig, og for Terje Uthus er det viktig å ha flere bein og stå på. - Vi har jo lurt på om vi skulle endre navn fra Sykkel og Motor, vi har jo mye mer enn det! Som et Hyttesenter, passer Sunwind Hyttesenter Elverum veldig godt og, smiler han. Gutta selger også en rekke produkter innenfor kategoriene skog og hage.

En fellesnevner er ordet fritid. - Med en robotgressklipper for eksempel (Terjes favorittprodukt), kjøper folk seg fritid. Ved å la robotklipperen gjøre jobben får du ikke bare en fin plen, du får tid til å gjøre det du virkelig vil, du får nyte en kopp kaffe søndag morgen i stillhet! Eventuelt får man tid til å dra på hockeykamp i stedet.

Butikken brant ned
Sunwind Hyttesenter Elverum opplevde i 2012 en stor brann som etterlot butikken i ruiner. Det gikk heldigvis bra med tanke på folk da ingen personer ble skadet i brannen, men jobben med å bygge opp igjen butikken har tatt tid.

- Det året tror jeg vi fikk prisen for "Størst omsetning" på Sunwind-skolen, det var nok på grunn av innkjøpene som måtte gjøres etter brannen, smiler Terje. Tiden etter brannen var tøff, men guttas sterke arbeidslyst og positivitet har sørget for at Sunwind Hyttesenter Elverum går så det suser.

Elverum (21).JPG

Utfører service og montering
Hos Sunwind Hyttesenter Elverum kan du få utført det meste av service, og gutta er også behjelpelige med montering av de forskjellige produktene. Odd Gunnar pensjonerte seg for 2 år siden, men er en fantastisk ressurs for gutta. Han drar ut på diverse oppdrag og utfører både service og montering skulle hytteeierne ønske.

- Odd Gunnar er veldig teknisk kompetent, og vi kan montere alt i sortiment på hytta til kunden om han skulle ønske, forteller Terje. Nettopp sterk teknisk kompetanse og glimrende kundeservice er noen av egenskapene Terje, Kjell og Odd Gunnar i høyeste grad besitter, og forklarer mye av hvorfor nettopp de ble stemt frem til Årets Sunwind-forhandler 2016.

En skjult skatt
- Vi ligger nok slik til at man må vite at vi finnes, men det har ikke vært noe problem så langt, smiler Terje. Butikken kan være en skjult skatt for mange hytteeiere som ønsker god veiledning og hjelp.

For hyttefolket i nærheten er gutta derimot svært godt kjent, og driver du med skog og hage kjører du ikke forbi Elverum uten å ta turen innom Sunwind Hyttesenter Elverum. - Hyttefolk fra hele Østlandet kommer innom, og vi setter pris på alt vi kan lære fra kunden, og det vi håper kunden kan lære av oss. Vi lærer av hverandre!

- Alltid på jobb
- Jeg er alltid på jobb, men jeg er jo glad for å være opptatt, får en si! Ler Terje. Han har praktisk talt vokst opp i butikken, en familiebedrift han overtatt fra far, Kjell, som i dag jobber sammen med Terje i Sunwind Hyttesenter Elverum.

- Trivelige kunder gjør jobben lett!

Det er få ting som kan lure ham vekk fra jobb, men ishockey er den store lidenskapen, og da spesielt Storhamar. - Prioriteringslista er slik: 1 - ishockey, 2 - jobb, og 3 - familie, ler Terje som ikke går glipp av eneste kamp. Under kamp er derfor det eneste tidspunkt du skal slite med å få tak i Terje, som ellers jobber nær sagt døgnet rundt.

Sykkel_og_motor_Sunwind_Hyttesenter_Elverum (1).jpg

Årets Sunwind-forhandler
Sunwind Hyttesenter Elverum har vunnet mange priser opp gjennom årene. Hvert år deles æresprisen "Årets Sunwind-forhandler" ut. Prisen blir utdelt på den årlige Sunwind-skolen hvor Sunwind inviterer forhandlere til blant annet opplæring og relasjonsbygging.

På Sunwind-skolen i 2017 ble Sunwind Hyttesenter Elverum stemt frem til årets forhandler. "Årets Sunwind-forhandler" blir stemt frem av alle Sunwind Norges ansatte, blant flere nominerte forhandlere. Prisen henger derfor meget høyt: hvert eneste ledd, hver avdeling, har vært eksepsjonelt fornøyd med deres innsats.

Om Sunwind Hyttesenter Elverum sa administrerende direktør i Sunwind, Nils Vøllestad, dette:

"Sunwind Hyttesenter Elverum, også kjent som Sykkel og Motor Elverum, har utmerket seg med svært godt salg, høy faglig kompetanse, fantastisk lojalitet mot Sunwinds konsept og ikke minst et brennende engasjement for egen virksomhet."

En grønnere verden
Terjes fascinasjon for motor til tross, han innrømmer gladelig at det grønne skifte kommer.

- Vi ser jo hvor fornøyde folk med hytter uten strøm er med 12 volt solcelleanlegg. Det er trygt og ufarlig, og attpåtil fornybart. Selv innenfor skog og hage ser vi at produkter som tradisjonelt drives på diesel eller bensin, smått går over til batteri. Man blir jo hengende litt etter, vet du, hvis man ikke følger med i timen.

Sunwind Hyttesenter
Sykkel og Motor Elverum er et Sunwind Hyttesenter. Hos ditt lokale Sunwind Hyttesenter vil du finne svært produkttekniske ansatte med en høy servicegrad. Sunwind Hyttesentre er jevnlig til opplæring hos Sunwind, og er våre aller nærmeste samarbeidspartnere.