Sunwind anbefaler: de ansattes favorittprodukter under 5000,- (del 2)

24 mai 2017

Hvilket produkt kunne du ikke klart deg uten på hytta? Dette er del 2 av serien om de Sunwind-ansattes favorittprodukter. Her gir de deg sine topp tips om produktene du bare MÅ ha til under 5,000 kroner!
Av 20 ansatte i Sunwind har de en samlet erfaring i bransjen på rundt 233 år - altså en god del erfaring. Denne erfaringen, og et par innsidetips, ønsker vi å dele med deg!
 
Prisklasse:  under 5 000,-
 
Lars Bjørnstad, produktsjef grill.
- Haha, får jeg lov til å si noe grillrelatert? Grillristsystemet, Kokegrop, vil jeg absolutt anbefale til alle. Det tar grillingen til et helt nytt nivå, hvor du virkelig kan lage hva som helst på grillen. Personlig ville jeg kjøpt støpejernskjelen, for da kan du lage noe annet enn tradisjonell grillmat. Når været er fint om sommeren må vi være ute så mye vi kan, ikke stå inne på kjøkkenet og lage mat som du kan lage ute i sola!
 
- Et lite tips til…. Steketermometer. Dette tipset gjelder både grill og vanlig stekeovn altså, men hvis du ønsker perfekt resultat hver eneste gang du griller, må du bruke et steketermometer. Det er en svært rimelig sak, og vil gjøre grilling enda enklere.
 
Har du spørsmål om grill eller lurer på hvilken reservedel du skal ha, er Eirik mannen du søker. Ikke overraskende er hans beste tips grillrelatert:
 
Eirik Espensen, grill-support.
- Partycooler er en kjøleboks designet for å ha terrassen, sommerdagene blir mye bedre med evig tilgang på iskaldt øl! Sola skinner, på grillen ligger en deilig biff, du trenger ikke engang gå inn for å hente noe å drikke, du bare snur deg rundt og fisker opp en øl eller kanskje en iskald cola.
 Eirik_Mork_Espensen_Sunwind.JPG
- Terrassevarmer er enda et perfekt produkt både om sommeren, og resten av året. Å sitte ute natten lang er betydelig mer behagelig under en terrassevarmer, og vi har jo mange forskjellige varianter ettersom hvilket behov du har. Det er minst like deilig med en varmekilde på terrassen eller i hagen resten av året også, du får vikelig utnyttet den uteplassen du har året rundt!
 
Nils Vøllestad, administrerende direktør.
- Et produkt som alle som eier et solcellebatteri absolutt må ha, er batterimonitor. De færreste tenker på det når de går til innkjøp av batteribanker til flere tusen kroner - med en batterimonitor får du full oversikt over strømproduksjon og forbruk. Det gjør livet på hytta betraktelig lettere å til en hver tid kunne vite med sikkerhet hva du har å gå på, sier Nils.
 
- Mitt personlige favorittprodukt er Mini- et lite solcellepanel med USB-uttak så du kan lade telefonen.
 
Oasen er navnet på Sunwinds ordrekontor, og her finner jeg Elisabet.

 
Elisabet Woll, ordrekontor.
- Under 5000? Da må jeg si et praktisk produkt, og et litt morsommere! Det praktiske produktet må nok bli nedbrytbare biosekker… Det er kanskje ikke det mest spennende produktet, men det er utrolig kjedelig å gå tom!
 
- En av årets nyheter, vaffeljern for gassbluss, er et veldig koselig produkt som vil gi mye hygge. Vafler må man jo ha når man er på hyttetur, men dette vaffeljernet fungerer på alle varmekilder. Det er enkelt å rengjøre også, som alltid er en liten bonus!
 
Arne Orsten, logistikksjef.
Internt i Sunwind er logistikksjef Arne Orsten sitt favorittprodukt det den dårligste bevarte hemmeligheten. Du kan spørre hvem som helst hva Arnes yndlingsprodukt er, og de vil alle svare det samme: batteridrevet hevertpumpe.
 
- Favorittproduktet mitt? Batteridrevet hevertpumpe, sier Arne med den største selvfølgelighet. - Det er en fantastisk ting å ha liggende i båten, min har ligget i båten i flere sesonger, og fungerer like bra. De gangene det har vært små lekkasjer her og der, er den batteridrevne hevertpumpen min beste venn. Vi har selvfølgelig manuell hevertpumpe også, men den batteridrevne er jo kongen!

- Gassgrill Hild bruker jeg hele sommeren på båten, den er så praktisk og enkel å bruke. Jeg setter den opp på akterdekket, og på den griller vi hva som helst. Den er mer miljøvennlig enn sånne engangsgriller, og den er lett å rengjøre og tar liten plass som er ekstra praktisk på en båt med begrenset plass og oppvaskmuligheter.
 
- Til slutt må jeg få lov til å si sammenleggbare solcellepaneler når du ligger i uthavn - helt genialt. Da bare henger du de opp når det er sol, du vet jo hvilken retning sola er, når du er ferdig pakkes de bort enkelt som bare det. Disse panelene er både miljøvennlige og nabovennlige! 50 watt er den perfekte størrelse, og personlig synes jeg et slikt panel burde være i enhver båt.

Arne_Orsten_Sunwind.JPG