Art.nr 671906—60031515

Startsett til Spabad

Startsett til spabad /massasjebad. Settet inneholder alle pleiemidlene som trengs for å holde vannet i spabadet rent og innbydende, samt en informativ guide.
1 199,-
Legg i handlekurv Klikk og hent

På hovedlager

Legg til i sammenligning
Beskrivelse

Startsett til spabad /massasjebad. Settet inneholder alle pleiemidlene som trengs for å holde vannet i spabadet rent og innbydende, samt en informativ guide.

 

Settet inneholder CleanTab for desinfisering av vann og strips for enkelt å teste pH- og klornivået. pH-Plus og pH-Minus brukes til å justere pH-nivået. Filterfix for effektiv rengjøring av filteret.

CleanTab er en hurtigløselig og pH-nøytral tablett som brukes når spabadet fylles opp, samt til løpende desinfeksjon.

Spa Test Strips brukes til å raskt og enkelt måle vannets pH-verdi og klorinnhold. Resultatet avleses enkelt på beholderen.

Optimalt klorinnhold ligger mellom 2,0- 3,0 mg/l.

Sunt bassengvann har en pH-verdi på mellom 7,0 og 7,4. En sunn vannbalanse gir optimal nytteeffekt av vannpleiemidler. Hvis pH-verdien i badevannet ikke ligger innenfor dette området, justeres det med henholdsvis SPA pH-Plus og SPA pH-Minus. 

Filterfix brukes til å rengjøre filteret. Små urenheter, som døde hudceller fra de som bader, kan gi belegg som tetter filteret. Derfor må filteret rengjøres regelmessig med 2-3 ukers mellomrom.

Sørg for at kjemikalier ikke blir fuktige under lagring. Oppbevares i originalemballasje, låst og utilgjengelig for barn, samt tørt, frostfritt og ikke i direkte sollys.

Tekniske data
Bredde (cm): 20
Høyde (cm): 20
Dybde (cm): 20
Vekt (kg): 5